Kelebihan Sunlight VPN


UNLIMITED BANDWIDTH AFTER QUOTA REACH FOR YOUR BROADBAND!!!

KENAPA PILIH KAMI ?

1. Broadband Anda Ada Limited Bandwidth @ Kuota.
2. Speed Broadband Kena Capped Bila Bandwidth@Kuota Dah Abis.
3. Plan Broadband Mahal Tapi Kuota Tak Cukup.
4. Tak Puas Medownload Dengan Kuota Yang Ada.





 KELEBIHAN SUNLIGHTVPN   

1. Server khas hanya untuk klien kami ( bukan share satu dunia punya klien hehehe )
2. Untuk mengUnlimitedkan kuota bandwidth broadband anda
3. Bleh donlod sampai pengsan tanpa risau bandwidth limited atau speed kena capped
4. Speed bergantung pada telco dan kawasan walaupon kuota broadband anda sudah habis atau masih ada lagi (tak bergerak)
5. Made in Malaysia !
6. Support group fb ( untuk yang mengalami masalah )
7. iada Kontrak/ perjanjian.
8. Kelajuan Maksima (berdasarkan modem BB & Telco BB anda)
9. Unlimited Quata!
10.Keselamatan data terjamin.
11. Dapat akses web yang diblock oleh broadband provider.
12. Support - WinXp , Vista, Win7 dan Win 8
13. Boleh akses laman web yang diblock seperti filetube, hulu, pandora, dan dll.
14. Memberi keselamatan pada talian internet anda seperti 3g dan wifi dari diceroboh
15. Ip anda akan bertukar menjadi ip dari Us (Anonymous Surfing).
16. Untuk Kaki download sampai Muntah!
Anda hanya perlukan

1. TELCO 3G BROADBAND PREPAID / POSTPAID
2. 3G MODEM BROADBAND / Android Phone / IPhone/IPad
3. PC/Notebook/Laptop/Netboook
4. Software VPN Kami.
5. Login dan Pass VPN
6. Tutorial Penggunaan





SunlightVPN test on Celcom Postpaid 3.6mbps.

6 comments:

mrvirtuous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
TESL 0610 said...

ok ke ni?
ari tu try moonlight vpn tp dorang pon dah kena block.

NaRu said...

Assalamualaikum..sye 1,2,3, dah ade, cuma 4,5 tu je xde, jadi macam mane nie..??adekah yes pun boleh gune kaedah nie..??

Aliff Rahmani said...

boleh pakai kat wifi kolej tak?

flipperzxz kusanagi said...

bwh umur leh dftr x?

Zul Helmi said...

Askum, En. Sye nak tnye, Adakah sunlightvpn ini bleh digunakan utk BB Celcom...?

Post a Comment